ŽOK BIMAL-JEDINSTVO 13. put prvak Bosne i Hercegovine

Datum: 26.04.2019.

Brčko, 26.04.2019 – Odbojkašice ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ uspješno su savladale ekipu iz Gacka osvojivši 13. put za redom šampionsku titulu Bosne i Hercegovine, čime su još jednom dokazale da su apsolutne prvakinje. Pobjedom nad Gackom rezultatom 3:0 u završnici Plej off-a Premijer lige Bosne i Hercegovine brčanske princeze su na domaćem terenu obradovale svoju publiku i pripredile pravo uživanje za ljubitelje ovog sporta.
Kompanija BIMAL uputila je čestitike odbojkašicama i klubu, poručivši da kao generalni sponzor slavi pobjedu ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ koja je rezultat zajedničkog kvalitetnog rada i podrške.
Za seniorsku ekipu ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ ovo je 13. titula šampiona Bosne i Hercegovine, pored osvojene 4 šampionske titule Republike Srpske, 17 titula šampiona Kupa RS-a i 11 titula Kupa Bosne i Hercegovine.
Klub „BIMAL-JEDINSTVO“ jednako je uspješan u svim takmičenjima, tako su pionirke 6 puta šampionke Republike Srpske i 4 puta šampionke Bosne i Hercegovine, dok su juniorke 9 puta šampionke Republike Srpske i 9 puta šampionke Bosne i Hercegovine i prvakinje finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Ivanom Radović. Kadetkinje ŽOK „BIMAL-JEDINSTVA“ osvojile su 12 titula šampiona Republike Srpske i 7 titula šampiona Bosne i Hercegovine, prvakinje su finalnog turnira Republike Srpske sa najboljom igračicom turnira Irenom Vukoje, te su prvakinje 3. omladinskog kupa za odbojkašice u Kaknju “Odbojkaške nade 2019”.